Jasper en Kirsten
Oktober 2013
 
Wij gaan op vakantie naar Portugal
Opa en Oma komen ons in Rotterdam uitzwaaien.

19-10-2013
 
Handbagage. Doei!!! Inchecken.
         
Nog een laatste flesje. Spannend, we mogen naar de douane. Dag Opa en Oma, tot over een week.
         
Ergens bij het raam zitten wij. Een heel uur vertraging door een kapotte koffiemachine. Eindelijk, we gaan vliegen naar Portugal.
 
In Voorburg.
10-11-2013
 
Zoek de verschillen:
Mascha 5˝ maand en Kirsten 4˝ maand.
         
Lachebekje.
 
Jasper pupil van de week bij SC Woerden
10-11-2013
 
       
Op 10 november mocht Jasper pupil van de week zijn bij de wedstrijd SC Woerden 1 - Excelsior'20 1.

Om 12:30 uur werd hij verwacht in de commissiekamer. Hier begon de dag al goed met een heerlijke fristi. Daarna mocht hij met de "echte voetballers" mee naar de kleedkamer, waar ook de wedstrijdbespreking was.
Heel interessant allemaal. De trainer van Jasper speelt ook in de selectie.
Jasper mocht ook kijken toen de spelers werden gemasseerd. Dat wordt nooit gedaan in zijn F7.
Vervolgens heeft hij samen met het team een warming-up gedaan. Na de warming-up trokken de teams (en Jasper) zich even terug in de kleedkamer.
Ondertussen werden alle spelers en Jasper voorgesteld aan het publiek. Daarna kwam hij samen met de scheidsrechter en daarachter alle spelers het veld op. Jasper mocht de wedstrijdbal dragen. Op het veld kreeg hij van alle spelers een handje en kon de wedstrijd beginnen.
Na het startsignaal mocht Jasper proberen om het eerste doelpunt voor Woerden scoren. Spelers van Excelsior probeerden hem nog te stoppen, maar Jasper rende maar door met de bal. Toen hij 1-0 scoorde kreeg hij een groot applaus vanaf de volle tribune. Hij was echt de held van de dag.
Tijdens de wedstrijd mocht hij bij de wisselspelers in de dug-out naar de wedstrijd kijken. Ondanks de kou heeft hij genoten (ideaal al die leggings en truitjes over elkaar).
In de pauze mocht hij met het team mee naar de kleedkamer en heeft hij gezellig thee gedronken met de spelers. De wedstrijd was erg spannend en is geëindigd in 1-1.
Na de wedstrijd mocht Jasper naar de bestuurskamer, waar hij werd getrakteerd op patat en wat te drinken. Daarna kreeg hij van de voorzitter een voetbal die gesigneerd was door het hele team. Een dag om nooit te vergeten.

Verslag van een trotse Mama Mascha.