Bloemkoolroosjes met pindakaas
(2 personen)
 
Benodigdheden:
  • 300 gram bloemkoolroosjes (of 150 gram bloemkool- en 150 gram broccoliroosjes)
  • 2 uien
  • 2 vleestomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • ½ eetlepel ketjap manis
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 2 eetlepel pindakaas
  • worcestershire saus
  • olie
  • peper
  • zout
Bereiden:
  • Ui ontvellen en in grove stukken snijden.
  • Tomaten ontvellen en in stukjes snijden.
  • Verhit de olie in een hapjespan.
  • Fruit de ui ± 2 minuten, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak deze 3 minuten mee.
  • Pers de knoflook erboven uit.
  • Toevoegen paprikapoeder, ketjap, sambal, enkele druppels worcestershire saus, tomaat, peper en zout.
  • Door elkaar scheppen en met de deksel op de pan in ± 15 minuten gaar sudderen.
  • Pindakaas erdoor roeren.