Bloemkoolroosjes met pindakaas
(2 personen) |
Benodigdheden:
-
300 gram bloemkoolroosjes (of 150 gram bloemkool- en 150 gram broccoliroosjes)
-
2 uien
-
2 vleestomaten
-
2 teentjes knoflook
-
½ theelepel paprikapoeder
-
½ eetlepel ketjap manis
-
1 theelepel sambal oelek
-
2 eetlepel pindakaas
-
worcestershire saus
-
olie
-
peper
-
zout
Bereiden:
-
Ui ontvellen en in grove stukken snijden.
-
Tomaten ontvellen en in stukjes snijden.
-
Verhit de olie in een hapjespan.
-
Fruit de ui ± 2 minuten, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak deze 3 minuten mee.
-
Pers de knoflook erboven uit.
-
Toevoegen paprikapoeder, ketjap, sambal, enkele druppels worcestershire saus, tomaat, peper en zout.
-
Door elkaar scheppen en met de deksel op de pan in ± 15 minuten gaar sudderen.
-
Pindakaas erdoor roeren.
|
|