Fusilli met groenten en ham
(2 personen)
 
Benodigdheden:
  • 125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
  • 250 gram roerbakgroenten waar rode peper in zit. (anders een rode peper los kopen)
  • 250 gram champignons
  • 1 grote ui
  • 200 gram achterham (2 dikke plakken van elk 100 gram)
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
  • olie
  • peper
  • zout
  • 75 gram geraspte oude kaas
Bereiden:
  • Kook de Fusilli in 10 minuten gaar.
  • Pel en snipper de ui.
  • Maak de champignons schoon en snijd deze in stukjes.
  • Verwijder de zaadlijsten van de (los gekochte) rode peper en snijd de peper in reepjes.
  • Snijd de ham in kleine blokjes.
  • Verhit de olie in een hapjespan.
  • Bak de ui, champignons en de groenten ± 4 minuten.
    Voeg halverwege de peper en zout toe.
  • Schep de ham erdoor en bak nog 2 minuten.
  • Voeg de crème fraîche toe en laat deze smelten.
  • Schep de macaroni door het mengsel en bak ± 4 minuten. Voeg halverwege de kaas toe.
  • Breng op smaak met peper en zout.