Fusilli met groenten en ham
(2 personen) |
Benodigdheden:
-
125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
-
250 gram roerbakgroenten waar rode peper in zit. (anders een rode peper los kopen)
-
250 gram champignons
-
1 grote ui
-
200 gram achterham (2 dikke plakken van elk 100 gram)
-
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
- olie
-
peper
-
zout
-
75 gram
geraspte oude kaas
Bereiden:
-
Kook de Fusilli in 10 minuten gaar.
-
Pel en snipper de ui.
-
Maak de champignons schoon en snijd deze in stukjes.
-
Verwijder de zaadlijsten van de (los gekochte) rode peper en snijd de peper in reepjes.
-
Snijd de ham in kleine blokjes.
-
Verhit de olie in een hapjespan.
-
Bak de ui, champignons en de groenten ± 4 minuten.
Voeg halverwege de peper en zout toe. -
Schep de ham erdoor en bak nog 2 minuten.
-
Voeg de crème fraîche toe en laat deze smelten.
-
Schep de macaroni door het mengsel en bak ± 4 minuten.
Voeg halverwege de kaas toe.
-
Breng op smaak met peper en zout.
|
|