Fusilli met shoarma
(2 personen) |
Benodigdheden:
-
125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
-
300 gram shoarmavlees of 300 gram kip in blokjes en Verstegen shoarma kruiden.
-
250 gram champignons
-
1 grote ui
-
1 paprika
-
knoflooksaus
- olie
-
zout
Bereiden:
-
Kook de Fusilli in 10 minuten gaar in water met zout.
-
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd deze in reepjes.
-
Pel en snipper de ui.
-
Maak de champignons schoon en snijd deze in grove stukken.
-
Verhit de olie in de wok en bak de shoarma bruin.
-
Voeg de gesnipperde ui toe.
-
Voeg vervolgens de paprika reepjes en champignons toe en bak deze mee.
-
Voeg de Fusilli toe aan het vleesmengsel.
-
Serveer het geheel met de knoflooksaus.
|
|