Fusilli met shoarma
(2 personen)
 
Benodigdheden:
  • 125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
  • 300 gram shoarmavlees of 300 gram kip in blokjes en Verstegen shoarma kruiden.
  • 250 gram champignons
  • 1 grote ui
  • 1 paprika
  • knoflooksaus
  • olie
  • zout
Bereiden:
  • Kook de Fusilli in 10 minuten gaar in water met zout.
  • Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd deze in reepjes.
  • Pel en snipper de ui.
  • Maak de champignons schoon en snijd deze in grove stukken.
  • Verhit de olie in de wok en bak de shoarma bruin.
  • Voeg de gesnipperde ui toe.
  • Voeg vervolgens de paprika reepjes en champignons toe en bak deze mee.
  • Voeg de Fusilli toe aan het vleesmengsel.
  • Serveer het geheel met de knoflooksaus.