Fusilli met spinazie
(2personen)
 
Benodigdheden:
  • 125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
  • 250 gram spinazie à la crème (IGLO) of 1 pot spinazie à la crème (HAK 350 gram)
  • 200 gram champignons
  • 1à 2 teentje knoflook
  • 200 gram rundergehakt
  • 75 gram magere spekreepjes
  • 1 klein pakje Boursin (80 gram)
  • olie
  • 75 gram geraspte oude kaas
Bereiden:
  • Kook de Fusilli in 10 minuten gaar.
  • Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes met een eiersnijder.
  • Verhit de olie in een hapjespan en bak de spekjes uit.
  • Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
  • Voeg de champignons en de uitgeperste knoflook toe en bak deze mee.
  • Voeg de (ontdooide) spinazie en de Boursin toe.
  • Voeg vervolgens de Fussili toe en verwarm het geheel goed door.
  • Geef de kaas er apart bij.