Fusilli met spinazie
(2personen) |
Benodigdheden:-
125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
-
250 gram spinazie à la crème (IGLO) of 1 pot spinazie à la crème (HAK 350 gram)
-
200 gram champignons
-
1à 2 teentje knoflook
-
200 gram rundergehakt
-
75 gram magere spekreepjes
-
1 klein pakje Boursin (80 gram)
-
olie
-
75 gram geraspte oude kaas
Bereiden:-
Kook de Fusilli in 10 minuten gaar.
-
Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes met een eiersnijder.
-
Verhit de olie in een hapjespan en bak de spekjes uit.
-
Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
-
Voeg de champignons en de uitgeperste knoflook toe en bak deze mee.
-
Voeg de (ontdooide) spinazie en de Boursin toe.
-
Voeg vervolgens de Fussili toe en verwarm het geheel goed door.
-
Geef de kaas er apart bij.
|
|