Pasta met zalm ŕ la Bep
(2 personen) |
Benodigdheden:
-
125 gr Fusilli Tricolore (Grand'Italia)
-
2 grote paprika's
-
350 gram verse zalm (niet minder)
-
3 zongedroogde tomaten in olie
-
1 eetlepel kruidenbouillon poeder (Knorr)
-
1 plantje verse basilicum
-
zout
-
olie
Bereiden:
-
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in 10 minuten gaar. Vergeet de olie niet in het kookwater.
-
Snijd de paprika’s in kleine stukjes.
-
Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
-
Snijd de basilicum blaadjes in kleine reepjes.
-
Doe intussen wat olie in de wok en bak de in grove blokken gesneden zalm kort aan.
-
Voeg de paprika toe en bak dit 2 minuten mee.
-
Voeg dan de zongedroogde tomaten en de kruidenbouillon poeder toe.
-
Voeg de pasta toe en roer alles goed om.
-
Voeg als laatste de basilicum toe en roer dit door de pasta.
|
|