Pasta met zalm ŕ la Bep
(2 personen)
 
Benodigdheden:
  • 125 gr Fusilli Tricolore (Grand'Italia)
  • 2 grote paprika's
  • 350 gram verse zalm (niet minder)
  • 3 zongedroogde tomaten in olie
  • 1 eetlepel kruidenbouillon poeder (Knorr)
  • 1 plantje verse basilicum
  • zout
  • olie
Bereiden:
  • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in 10 minuten gaar. Vergeet de olie niet in het kookwater.
  • Snijd de paprika’s in kleine stukjes.
  • Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  • Snijd de basilicum blaadjes in kleine reepjes.
  • Doe intussen wat olie in de wok en bak de in grove blokken gesneden zalm kort aan.
  • Voeg de paprika toe en bak dit 2 minuten mee.
  • Voeg dan de zongedroogde tomaten en de kruidenbouillon poeder toe.
  • Voeg de pasta toe en roer alles goed om.
  • Voeg als laatste de basilicum toe en roer dit door de pasta.