Pasta
pesto met kip
(2 personen) |
Benodigdheden:
-
125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
-
250 gram kipblokjes
-
250 gram champignons
-
350 gram broccoli
-
2 tomaten)
-
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
-
2 eetlepels groene pesto
-
olie
-
peper
-
zout
-
Parmezaanse kaas (galbani parmigiano reggiano dop)
Bereiden:
-
Kook de Fusilli in 10 minuten gaar.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd deze in stukjes.
-
Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd deze in kleine stukjes.
-
Verhit de olie in een wok en bak de kipblokjes aan.
-
Voeg de champignons en ongekookte broccoli toe ± 4 à 5 minuten.
-
Als de kip gaar is de tomatenblokjes en pesto toevoegen.
-
Voeg de crème fraîche en de fusilli toe en laat het geheel even pruttelen.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Roer de Parmezaanse kaas erdoor.
|
|