Pasta pesto met kip
(2 personen)
 
Benodigdheden:
  • 125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
  • 250 gram kipblokjes
  • 250 gram champignons
  • 350 gram broccoli
  • 2 tomaten)
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
  • 2 eetlepels groene pesto
  • olie
  • peper
  • zout
  • Parmezaanse kaas (galbani parmigiano reggiano dop)
Bereiden:
  • Kook de Fusilli in 10 minuten gaar.
  • Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
  • Maak de champignons schoon en snijd deze in stukjes.
  • Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd deze in kleine stukjes.
  • Verhit de olie in een wok en bak de kipblokjes aan.
  • Voeg de champignons en ongekookte broccoli toe ± 4 à 5 minuten.
  • Als de kip gaar is de tomatenblokjes en pesto toevoegen.
  • Voeg de crème fraîche en de fusilli toe en laat het geheel even pruttelen.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Roer de Parmezaanse kaas erdoor.