Vegetarische pastaschotel
(2personen)
 
Benodigdheden:
  • 125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram Mon Chou
  • 100 gram (Boerenbieslook of brandnetel) kaas
  • 100 gram Gorgonzola of Castello blue
  • 100 gram geraspte oude kaas
  • ½ eetlepel majoraan
  • olie
  • peper
  • zout
Bereiden:
  • Kook de Fusilli in 10 minuten gaar.
  • Intussen de uien pellen en snipperen en de knoflook erboven uitpersen.
  • Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Courgette wassen en in blokjes snijden.
  • Korstjes van de (Bieslook) kaas en Gorgonzola snijden en de kaas in kleine blokjes snijden.
  • In de skottel wat olie verhitten.
  • Hierin de uien en knoflook goudgeel fruiten.
  • Courgette en paprika ± 3 minuten meebakken.
  • Majoraan erover strooien.
  • Mon Chou erdoor scheppen en al roerende laten smelten.
  • Macaroni afgieten en door het kaasgroenten mengsel roeren.
  • Kaasblokjes door de macaroni scheppen, op smaak brengen met zout en peper.
  • Strooi de geraspte kaas erover en zet de deksel op de skottel zodat de kaas kan smelten.