Vegetarische pastaschotel
(2personen) |
Benodigdheden:-
125 gram Fusilli Tricolore (Grand’Italia)
-
2 uien
-
1 rode paprika
-
1 courgette
-
1 teentje knoflook
-
100 gram Mon Chou
-
100 gram (Boerenbieslook of brandnetel) kaas
-
100 gram Gorgonzola of Castello blue
-
100 gram geraspte oude kaas
-
½ eetlepel majoraan
-
olie
-
peper
-
zout
Bereiden:-
Kook de Fusilli in 10 minuten gaar.
-
Intussen de uien pellen en snipperen en de knoflook erboven uitpersen.
-
Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
-
Courgette wassen en in blokjes snijden.
-
Korstjes van de (Bieslook) kaas en Gorgonzola snijden en de kaas in kleine blokjes snijden.
-
In de skottel wat olie verhitten.
-
Hierin de uien en knoflook goudgeel fruiten.
-
Courgette en paprika ± 3 minuten meebakken.
-
Majoraan erover strooien.
-
Mon Chou erdoor scheppen en al roerende laten smelten.
-
Macaroni afgieten en door het kaasgroenten mengsel roeren.
-
Kaasblokjes door de macaroni scheppen, op smaak brengen met zout en peper.
-
Strooi de geraspte kaas erover en zet de deksel op de skottel zodat de kaas kan smelten.
|
|