Burritos
(6 personen / 12 stuks) |
Benodigdheden:
-
2 Pakken Mexicaanse Burritos (Knorr)
-
700 gram kipfilet
-
2 paprika’s
-
2 à 3 tomaten
-
200 cc water
-
2 bakjes à 125 ml zure room
-
Casa Fiesta hot Taco sauce
-
oude geraspte kaas
-
olie
Bereiden:
-
Vermeng de inhoud van de zakjes Burritos-saus met de zure room.
-
Snijd de kipfilet in blokjes.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd deze in kleine stukjes.
-
Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes en snijd deze kleine blokjes.
-
Verhit de olie en bak de kipfilet gaar, giet het overtollige vocht weg.
-
Voeg de gesneden paprika toe en roerbak deze 3 minuten mee.
-
Voeg 200 cc water en de zakjes Burritos-kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook.
-
Laat 2 à 3 minuten zachtjes doorkoken. Doe er op het laatst de tomaat bij (de tomaat mag alleen maar warm worden).
-
Schep de vulling op de Tortilla’s.
-
Rol de Tortilla’s op en leg ze in een vuurvaste schaal en strooi de kaas er overheen.
-
Geef de Taco sauce en de Burritos-saus er apart bij.
Tip! Lekker met een frisse salade en een flesje Desperados met een schijfje limoen.
Tip voor 2 personen! Vries de Burritos per twee stuks in en combineer deze later met twee Taco's.
|
Soort oven |
Voorverwarmen |
Bakken |
Plaats |
Gasoven |
niet |
30 minuten op stand 5 (220º) |
midden |
Elektrische oven |
niet |
30 minuten op stand 7 (220º) |
midden |
Hete lucht oven |
niet |
30 minuten op 200º |
midden |
|