Burritos
(6 personen / 12 stuks)
 
Benodigdheden:
  • 2 Pakken Mexicaanse Burritos (Knorr)
  • 700 gram kipfilet
  • 2 paprika’s
  • 2 à 3 tomaten
  • 200 cc water
  • 2 bakjes à 125 ml zure room
  • Casa Fiesta hot Taco sauce
  • oude geraspte kaas
  • olie
Bereiden:
  • Vermeng de inhoud van de zakjes Burritos-saus met de zure room.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Maak de paprika’s schoon en snijd deze in kleine stukjes.
  • Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes en snijd deze kleine blokjes.
  • Verhit de olie en bak de kipfilet gaar, giet het overtollige vocht weg.
  • Voeg de gesneden paprika toe en roerbak deze 3 minuten mee.
  • Voeg 200 cc water en de zakjes Burritos-kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook.
  • Laat 2 à 3 minuten zachtjes doorkoken. Doe er op het laatst de tomaat bij (de tomaat mag alleen maar warm worden).
  • Schep de vulling op de Tortilla’s.
  • Rol de Tortilla’s op en leg ze in een vuurvaste schaal en strooi de kaas er overheen.
  • Geef de Taco sauce en de Burritos-saus er apart bij.
Tip! Lekker met een frisse salade en een flesje Desperados met een schijfje limoen.
Tip voor 2 personen! Vries de Burritos per twee stuks in en combineer deze later met twee Taco's.
 
Soort oven Voorverwarmen Bakken Plaats
Gasoven niet 30 minuten op stand 5 (220º) midden
Elektrische oven niet 30 minuten op stand 7 (220º) midden
Hete lucht oven niet 30 minuten op 200º midden